Unikaweb

En designvirksomhed beliggende i København, der specialiserer sig med udvikling af WordPress hjemmesider og grafisk arbejde

Hvem - hvad - hvor

Som masteruddannet webdesigner og udvikler, har jeg webbureauet Unikaweb placeret i København.

 

Igennem mine faglige kompetencer og 15 års beskæftigelse med udvikling af hjemmesider og grafisk arbejde, sætter jeg ansigt på mine kunder online.

 

Jeg udvikler WordPress hjemmesider efter et faseinddelt og tilpasset projektforløb; fra idéfase til offentliggørelse af hjemmesiden.

 

Jeg glæder mig til at starte et samarbejde med dig.

 

Kontakt mig for at høre nærmere!

Værdierne

Synlighed

Det visuelle udtryk, skal fremtå tydeligt og professionelt og afspejle virksomhedens eksisterende profil. Desuden lægger vi stor vægt på at alle vores WordPress hjemmesider leveres med en god søgemaskineoptimering, der skaber synlighed og tilgængelighed i søgeresultaterne.

 

Unikhed

Det er en vigtig målsætning, at vi leverer unikke og stilfulde løsninger, der skiller sig ud fra konkurrenternes. Dette er væsentligt, for at kunne fremhæve værdierne til virksomheden og forøge opmærksomheden overfor de potentielle kunder.

 

Brugervenlighed

Vores webløsninger og grafiske løsninger udvikles med fokus på høj brugervenlighed. Samtidig ligger vi stor vægt på at bruge enkle og intuitive administrative værkøjer, til os selv og vores kunder. WordPress kontrolpanelet er et ud af mange eksempler på et værktøj, hvorfra man kan opdatere sin hjemmeside, let og elegant.

Hvem - hvad - hvor

Som masteruddannet webdesigner, driver jeg enkelmandsvirksomheden Unikaweb, beliggende i København.

 

Igennem mine faglige kompetencer og 15 års beskæftigelse med udvikling af hjemmesider og grafisk arbejde, sætter jeg ansigt på mine kunder online.

 

Jeg udvikler din WordPress hjemmeside efter et faseinddelt og tilpasset projektforløb; fra idéfase til offentliggørelse af hjemmesiden.

 

Jeg glæder mig til at starte et samarbejde med dig.

 

Kontakt mig for at høre nærmere!

Værdierne

Synlighed

Med et unikt udtryk skal webløsningen, tydeligt og professionelt, afspejle virksomhedens ønskede profil. Men hvis ingen andre er i stand til at finde vores kunder pga. manglende online synlighed, så kan alt andet være irrelevant. Derfor vægter vi højt at vores websløsninger opsættes med god søgeordsoptimering, for at skabe bedre synlighed og tilgængelighed i søgeresultaterne.

 

Unikhed

Vores webløsninger skiller sig ud fra konkurrenternes og virker tiltrækkende for potentielle kunder. Vi lægger stor vægt på, at skabe unikke og stilfulde grafiske løsninger af høj kvalitet. Det mener vi er nødvendigt, for at kunne fremhæve kundernes værdier og skabe opmærksomhed.

 

Brugervenlighed

Det er afgørende at webløsningen opbygges overskueligt og brugervenligt, både grafisk og indholdsmæssigt, så de ønskede informationer er nemme at finde. Samtidig ligger vi stor vægt på at vores administrative værktøjer er intuitive og enkle at bruge i forhold til at opdatere eller redigere webløsningen.

Unikaweb værdier