Hjemmeside i WordPress

Få en hjemmeside, der fremstår i et unikt og professionelt design.
Pris på hjemmeside fra 5995 kr.

Hjemmeside i WordPress

Jeg leverer alt fra simple WordPress hjemmesider, til mere komplekse udviklingsprojekter, der dækker over mange specifikke krav. Udviklingen og kontakten til mine kunder foregår in-house på kontor i København, helt fra projektets idefase til den endelige levering af hjemmesiden.

Tilpasset design

På baggrund af dine krav, behov og målgruppe, udvikler og tilpasser jeg din WordPress hjemmeside. Mine mere end 15 års erfaring med webdesign og markedsføring, er din garanti for en professionel og unik hjemmeside, der medfører de bedste resultater og merværdi til din virksomhed.

Visning af hjemmeside hos unikaweb v2
Visning af hjemmeside hos unikaweb v2

Hjemmeside i WordPress

Jeg leverer alt fra simple WordPress hjemmesider, til mere komplekse udviklingsprojekter, der dækker over mange specifikke krav. Udviklingen og kontakten til mine kunder foregår in-house på kontor i København, helt fra projektets idefase til den endelige levering af hjemmesiden.

Tilpasset design

På baggrund af dine krav, behov og målgruppe, udvikler og tilpasser jeg din WordPress hjemmeside. Mine mere end 15 års erfaring med webdesign og markedsføring, er din garanti for en professionel og unik hjemmeside, der medfører de bedste resultater og merværdi til din virksomhed.

En komplet hjemmeside-løsning

VALG AF FUNKTIONER

Se et udpluk af funktioner der kan opsættes på din WordPress hjemmeside.

Har du spørgsmål?

Mads Fischer
Grafisk designer / Webudvikler

 

mads@unikaweb.dk
22444960

Mads Fischer hos Unikaweb

KONTAKT MIG

Mads Fischer
Grafisk designer / Webudvikler

 

mads@unikaweb.dk
22444960

Mads Fischer hos Unikaweb