Sociale medier

Skab et større netværk gennem din hjemmeside

Hvorfor sociale medier?


Danskerne er storforbrugere af sociale medier og derfor er der god grund til at du har din virksomhed synlig på området, da en stor del af målgruppen netop befinder sig der.

God synlighed og tilstedeværelse på de sociale medier påvírker også din succes med virksomheden, og som regel i den rigtige retning. Et tættere og bedre forhold til din målgruppe, giver dig mulighed for, at indpasse dine strategier i markedsføringen og skabe mere værdi og vækst.

 

Når sociale medier er en integreret del af hjemmesiden, er det også vigtigt at vedligholde et positivt forhold til de besøgende, der har valgt at være dine følgere. De er nemlig med til at skabe større engagement og værdi til virksomheden. Sagt på en anden måde, så er det først når forholdet til følgerne er tillidsfuldt nok, at de er villige til effektivt at dele eller videreformidle din virksomheds budskaber med andre i deres netværk.

Vores integration af sociale medier


Som en naturlig del i udviklingen af din webløsning hos Unikaweb, tilbyder vi at opsætte sociale medier, så dine besøgende kan knytte sig til din virksomhed online. Dine følgere vil således have mulighed for at modtage og dele de informationer og budskaber som du vælger at afsende omkring din virksomhed.

Vi laver facebook-sider

En facebookside bruges som et online kommunikations-medie og henvender sig til virksomheder der ønsker at dele nyheder og andre oplysninger med deres følgere.

 

Unikaweb tilbyder unik opsætning og design af din facebook-side. Vi sørger for at tilpasse facebook-siden så den afspejler din virksomhed og falder helt i tråd med dine følgers forventninger. – Kontakt os for at høre nærmere.

SocialTiles

Contact us for a non-binding offer on a website
No form yet! You should add some...
×
Tilvalg af funktioner
Ønskes funktioner der ikke fremgår af skemaet, er dette også muligt efter aftale.
×
Optional functions/modules

Additional functions and modules, not included in the table, are available upon request.
×
Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud
No form yet! You should add some...
×
Contact us for an offer
No form yet! You should add some...
×
Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud
No form yet! You should add some...
×