Om Unikaweb

Et moderne og kreativt webbureau

Vi er et grafisk design og webbureau beliggende i København, der igennem kreativt samarbejde og faglige kompetencer, sætter ansigt på vores kunder online.

Vi arbejder målrettet med professionelle webløsninger og grafik arbejde både i Danmark og udlandet.  Hver dag varetager vi nye og spændende opgaver i et tæt samarbejde med vores kunder.

 

Vores ekspertise i digitale strategier, grafiske udtryk og online markedsføring betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med at udnytte deres virksomheds fulde potentiale, der skaber success og målbare resultater på bundlinjen.

 

Vores projekter er tilknyttet dedikerede designere og marketing-specialister, med fokus på at brande og skabe professionel forretning til dig.

 

Vi glæder os til at starte et samarbejde med dig, så kontakt os for at høre nærmere!

Mads Fischer

Vores værdier


Alt hvad vi foretager os hos Unikaweb har omdrejningspunkt i tre nøgleord; Unik(hed), synlighed og brugervenlighed.

UnikaVaerdier

Synlighed

Med et unikt udtryk skal webløsningen, tydeligt og professionelt, afspejle virksomhedens ønskede profil. Men hvis ingen andre er i stand til at finde vores kunder pga. manglende online synlighed, så kan alt andet være irrelevant. Derfor vægter vi højt at vores websløsninger opsættes med god søgeordsoptimering, for at skabe bedre synlighed og tilgængelighed i søgeresultaterne.

 

Unikhed

Vores webløsninger skiller sig ud fra konkurrenternes og virker tiltrækkende for potentielle kunder. Vi lægger stor vægt på, at skabe unikke og stilfulde grafiske løsninger af høj kvalitet. Det mener vi er nødvendigt, for at kunne fremhæve kundernes værdier og skabe opmærksomhed.

 

Brugervenlighed

Det er afgørende at webløsningen opbygges overskueligt og brugervenligt, både grafisk og indholdsmæssigt, så de ønskede informationer er nemme at finde. Samtidig ligger vi stor vægt på at vores administrative værktøjer er intuitive og enkle at bruge i forhold til at opdatere eller redigere webløsningen.

Contact us for a non-binding offer on a website
No form yet! You should add some...
×
Tilvalg af funktioner
Ønskes funktioner der ikke fremgår af skemaet, er dette også muligt efter aftale.
×
Optional functions/modules

Additional functions and modules, not included in the table, are available upon request.
×
Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud
No form yet! You should add some...
×
Contact us for an offer
No form yet! You should add some...
×
Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud
No form yet! You should add some...
×